Kleine Vuurvlinder 3, 4007HE,
Tiel

Over Anne-Marieke

Ik ben Anne-Marieke Jeuken en ben in 1996 afgestudeerd als Drs. Gezondheid- en Omgevingspsycholoog aan de Katholieke Universiteit van Brabant (KUB/UvT).

In 2008 ben ik met Cranio in aanraking gekomen door mijn jongste zoon, toen nog een baby. Al van jongs af huilde hij wanneer hij op zijn ruggetje lag en omdat daar verder niets tegen te doen leek, ben ik met hem naar een CranioSacraal Therapeut gegaan. De veranderingen die dat teweeg bracht, waren verbazingwekkend.

Het intrigeerde me zo wat deze therapeute deed, dat ik mezelf besloot om te scholen tot CranioSacraal Therapeut. Nu behandel ik zelf met succes veel patiënten met deze professionele alternatieve vorm van beweegzorg waarbij zowel fysieke als emotionele klachten lichaamsgericht worden behandeld.

Doordat ik een brede opleiding heb combineer ik CranioSacraal therapie (wat tevens de hoofd behandelvorm is) met psychologie, dialogica, innerlijk kind werk, mijn eigen talent om te verbinden en in te voelen en kijk ik naar het systemisch veld. Sinds kort integreer ik ook het verbonden ademwerk in mijn sessies. En uiteraard heb ook ik de nodige levenservaring en ben ik diep in mezelf gedoken om te zien wie ik ben en wat mij drijft dan wel blokkeert.

Je kunt van mij verwachten dat je alle ruimte en tijd krijgt die jij nodig hebt. Indien nodig krijg je een zetje. En alles vanuit liefde, warmte, respect, veiligheid en vertrouwen.

Ik kijk er naar uit om je ontmoeten in jouw leven en samen een stukje mee te mogen lopen.

Alternatief, natuurgeneeskunde, praktijk, holistisch, haptonomie, psychologie, fysiotherapie, haptotherapie, spiritueel, spiritualiteit, persoonlijke groei, ontwikkeling