Kleine Vuurvlinder 3, 4007HE,
Tiel

Bekken Yoga Massage

Het bekken wordt in de Chinese traditie gezien als de bron van vrouwelijk kracht en vitaliteit. De basis van onze vrouwelijke energie is hierin gelegen. Vanuit ons bekken stroomt de levensenergie door ons lichaam.

In dit gebied kunnen ook onverwerkte emoties opgeslagen zitten waardoor deze energie blokkeert en we het gevoel hebben dat “het niet meer stroomt”, het gevoel dat we vastzitten in ons lijf, onze relatie, werk, of dat ons leven niet lekker loopt.

De Bekken Yoga massage van het bekken helpt om die blokkades los te maken en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen. Het bekken opent zich, ontspant en voelt weer vrij. Het geeft ruimte in je spieren, gewrichten, bindweefsel en energiebanen.

Met de bekkenmassage werken we op het tweede chakra, het centrum van gewaarwording en gevoel, emotie en lust, intimiteit en seksualiteit. Het tweede chakra heeft alles te maken met het recht om te voelen en te mogen zijn.

 

De bekken yoga massage helpt bij:

  • vermindering van lage rug-, heup- en bekkenklachten
  • ontspanning van de psoas spier (ook wel the muscle of the soul genoemd) waar spanning en stress opgeslagen wordt
  • het openen van je tweede chakra (symbool voor je levensenergie, creativiteit en het laten stromen van je seksualiteit, sensualiteit en emoties)
  • het loslaten van emoties en trauma’s die in het bekken liggen opgeslagen

Tijdens de massage worden Thaise Yogamassage technieken gebruikt, gecombineerd met Cranio waardoor de massage nog effectiever wordt. De massage vindt plaats op een mat op de grond en wordt met kleding aan gegeven én ontvangen. Makkelijk zittende kleding is gewenst.

Deze massage is uitsluitend voor vrouwen en is heerlijk om te ontvangen (ook als je je al helemaal vrij voelt)!

Misschien ook interessant: hoe bewoon je je bekken? Kun je helemaal aanwezig zijn? En zo niet, wat maakt dat je hier weg gaat? Allemaal vragen aan je lijf die we kunnen onderzoeken door af te stemmen op het veld van aandacht met Cranio Lichaamswerk.

Enkele reacties:

‘Wow, wat heb je met me gedaan?? Ik voel rondom mijn heilig been een warme gloed en ik lijk wel een straalkachel van binnen! Ik voel me open en vrij!’

 

‘Ik heb er geen woorden voor, héél héél bijzonder! Ook om dit zo te delen met een vrouw. Het is heel intiem en tegelijkertijd is er zoveel respect en vertrouwen dat ik in totale overgave kon gaan. Ik voel mijn lichaam helemaal één worden en mijn 2de chakra helemaal open gaan. Het is geweldig om me zo vrouw te mogen voelen en zijn!’

 

De massage duurt ongeveer 45 minuten.