Kleine Vuurvlinder 3, 4007HE,
Tiel

Blokkade in Energiestroom

Frans, een man van 68, komt bij me in de praktijk. Hij heeft het gevoel dat er een band achter over zijn hoofd loopt waardoor de energie niet goed stroomt in zijn lijf. Hij heeft last van zijn schouders en nek, er zit een ruis in zijn hoofd en hij heeft het gevoel dat er een steen op zijn maag ligt.

Ook merkt hij op dat hij maar voor de helft leeft, dat hij niet het gevoel heeft echt te leven, terwijl er nog zoveel te leven is.

Meteen na de eerste behandeling heeft hij het gevoel dat hij gereset is. Wanneer ik afsluit met een compressie van de 4deventrikel, voelt hij een stroom vanuit zijn enkels lopen helemaal omhoog tot zijn kruin.

Als ik hem weer zie 2 weken later, vertelt hij dat de steen op de maag weg is. Diezelfde avond van de eerste behandeling kwam alles eruit. De band op zijn achterhoofd is weg, er zit alleen nog wat boven op zijn hoofd.

Na de tweede behandeling zie ik hem weer. Het gaat zoveel stukken beter dan voordat hij kwam. De ruis is zo goed als weg. Zijn hoofd is weer goed. Hij voelt zich veel vrijer en niet meer zo bedrukt.

De zin om te leven is er ook weer en hij heeft weer meer zin om dingen te doen!

Ik geef hem nog een afsluitende 3de behandeling en we spreken af dat hij pas weer contact op neemt als het nodig is.

Update: twee jaar later spreek ik zijn vrouw. Ze vertelt me dat Frans nog altijd zoveel profijt heeft van de behandelingen destijds en zowel zij als hun omgeving ziet hoe open en tevreden hij is.