Kleine Vuurvlinder 3, 4007HE,
Tiel

Kracht van je Naam

De kracht van je naam, gekregen bij de geboorte van je ouders, is enorm. Niet alleen je roepnaam en eventuele doopnamen maar ook je achternaam.

Elke naam heeft ook zijn/haar eigen kwaliteiten. Evenals elke vernoeming. Daar kun je blij mee zijn en soms ook helemaal niet omdat er een bepaalde lading zit op de naam.

 

Op de tafel werk ik regelmatig met de naam van iemand. Niet alleen om de kwaliteiten van de naam te voelen en in te zetten. Of om te onderzoeken wat het moeilijk maakt om een naam te dragen. En ook om te voelen hoe iemand in zijn lichaam woont en ook om bepaalde plekken weer meer eigen te maken.

 

Zo had ik laatst iemand op tafel met allerlei klachten en spanningen in heup en bekkengebied. Ik had al wat structuurwerk gedaan op oa de psoas waardoor er al ontspanning kwam. Het bekken voelde leeg en door de pijn was het ook moeilijk om daar aanwezig te zijn. Door alleen al het uitspreken van haar naam in dat gebied en daarmee aanwezigheid te creëren kwam er nog veel meer ontspanning. Hoogst verbaasd dat het zo simpel kon zijn, ging ze de praktijk uit.

 

#roepenvandeziel #lichaamswerk #bekkenklachten #spanningeninheup # psoas #muscleofthesoul #cranio #craniosacraal #nupa #Tiel #bindweefsel #fascie #ontspanning #voornaam #geboortenaam