Kleine Vuurvlinder 3, 4007HE,
Tiel

Nek-, Schouder- en Rugklachten

Een aantal maanden geleden komt Brian bij mij met nek, hals en schouderklachten die er al 3 jaar zitten en geeft hij aan ook al zo’n 10 jaar een pijnlijke uitstraling in zijn rechter been te ervaren.
Het meeste last heeft hij van zijn nek en schouders en dan met name bij het autorijden en laat hij nu net voor zijn werk heel veel kilometers moeten maken. Hij houdt het vol door dagelijks pijnstilling te slikken en is zich ook bewust dat dit zo niet langer meer kan.
Door eerdere positieve ervaringen met CranioSacraal Therapie komt hij bij mij. 

Op tafel komt een belangrijk thema van hem naar voren: zijn werk. En aangezien alles met bewustwording te maken heeft, wordt het een en ander in zijn systeem in werking gezet en kan er vanalles vrij komen. Vooral in zijn darmen voelt hij dat hij heel veel kan loslaten.

Het proces gaat thuis nog verder door, hoor ik als ik hem de keer er op zie. Hij is veel bezig geweest met wat hij niet wil in zijn werk en vooral met hoe hij het WEL wil. Ook is de rust in zijn lijf weer terug, iets wat hij ook al een paar jaar kwijt was. Hij is erg blij weer meer contact met zichzelf te voelen.

De pijn in zijn nek, hals en schouder is aanzienlijk minder en hij heeft dagen gehad dat pijnstilling niet nodig is. Hij staat er van versteld dat er zoveel kan gebeuren in 1 behandeling!
Bijkomend voordeel: een plekje tussen zijn tenen wat normaal tintelend en raar voelt is weg en ook de steken in zijn rechter been zijn aanmerkelijk minder.

De tweede keer bemerk, ik als hij op tafel ligt, een ongelijk bekken. Hij herkent het. In stand behandel ik zijn bekken, schedel en wervelkolom met Touch of Matrix technieken.
Zijn lijf reageert meteen en eenmaal in lig, voelt hij veel meer contact met zijn lichaam. Ook de linkerkant, zijn hals en gezicht voelen meer als 1 geheel. Ik vraag zijn systeem om zich bewust te worden van de laatste restjes spanning in zijn hals en haal ook die weg.
Nadien is zijn hals helemaal vrij en voelt hij zich helemaal goed.

Vanuit vertrouwen en overtuiging dat wat weg is, weg blijft, spreken we af dat hij weer contact opneemt mocht het nodig zijn.

Nek-, Hals- en Schouderklachten