Kleine Vuurvlinder 3, 4007HE,
Tiel

Ontspanning

Veel mensen hebben niet in de gaten wat er in hun lichaam speelt, zijn niet bezig met wat ze voelen. Echter alle organen, systeem en lichaamsprocessen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Juist daarom is het goed om stil te staan, te voelen, wat er in je lichaam gebeurt. Welke spanningen je onbewust opgeslagen hebt, welke emoties je vastgezet hebt. Vertrouwd raken met wat je voelt, bewust worden, zonder oordeel.

Wanneer je lichaam uiting kan geven aan die bewegingen, emoties, geluiden, kan het lichaam weer stromen en kunnen lichaam en geest weer in balans komen. Onze organen kunnen weer naar behoren functioneren en de diverse lichaamsprocessen komen weer in evenwicht, waaronder je immuunsysteem en je zenuwstelsel. Ontspannen in je eigen lichaam wonen, comfortabel met jezelf.

Het spreekt voor zich dat met een regelmatige cranio behandeling je lichaam beter in balans blijft en je daardoor preventief met je gezondheid en welzijn bezig bent. Daarnaast is een voetreflexmasage ook een hele mooie manier om uit je hoofd in je lijf te komen en te ontspannen.