Kleine Vuurvlinder 3, 4007HE,
Tiel

Stapstenen

Stapstenen, elke stap die ik gezet heb, heeft me gebracht tot op het punt waar ik nu ben.

Sommige stappen waren vreselijk moeilijk, wel voelen dat je moet stappen, maar niet wilt. Een innerlijk weten wat sterker is, mijn ziel die riep. De prijs die ik betaalde was onmenselijk groot, de waarde die het misschien ooit zou gaan hebben had ik geen idee van.

Interne gevechten te over, ik had mezelf aan te kijken, zoveel tranen zijn er gevloeid, slapeloze nachten en daarna ook de inzichten.

Overgave aan het leven, de moeilijke momenten, dankbaar voor wat er ook was en wat ik geleerd heb. Loslaten van een leven wat niet mijn leven was. Aangepast, meebewegen in iets wat niet mijn wereld was. En mijn eigen voeding? Daar waar ik blij van werd, waar mijn ziel voor leeft? Dat kwam op een heel laag pitje te staan.

Een aantal opstellingen heb ik gedaan. Cranio (uiteraard) en het Roepen van de Ziel om de diepte in te gaan. Kristallen die inzicht gaven en ook lichamelijke signalen die me aan het voelen zetten.

“Wat zoek je in een relatie?” “De verbinding op diepere lagen”, antwoordde ik. Stromen, levensenergie. Verbinden met elkaar, afstemmen, samen dansend door het leven gaan, samensmelten en ook ieder op zichzelf kunnen staan. Openheid, een hart vol stromende liefde, beleven, EXTATISCH LEVEN.

En daar is nu volop ruimte voor! Nieuwe dimensies die openen en tijdens een channeling kreeg ik te horen: “Er is nog zoveel meer beschikbaar”. Nieuwsgierig ben ik voor wat er zich nog meer gaat ontvouwen, in dit leven, in mijn wereld!

 

Foto is privébezit en mag niet zonder toestemming gebruikt worden.

#proceswerk #lichaamswerk #emotioneel #spiritueel #stapstenen #vriendinnen #proefdeherfst #tsohr #hetsohr #nupa #craniosacraal #cranio #roepenvandeziel #hart #relatie #verbindingen #samensmelten #dimensies #gelukkig #mijnleven #Tiel #stilte #lichaamvertelt #kundalini #slangenenergie #craniotiel